هیچ کسی نیست که بگه من نیازی به امنیت ندارم . حالا این امنیت فرقی نمیکنه که درباره چه چیزی باشه . چه امنیت جانی و مالی و چه امنیت های قرن بیست و یکمی . قرن ۲۱ یعنی قرن فناوری اطلاعات و دیتاها . پس امنیت قرن بیست و یکمی یعنی امنیت مربوط به دیتاهای ما و کلا امنیتی که ما رو از خطرات دنیای دیجیتال در امان نگه داره .
روش های و راهکارهای زیادی هستن که ما رو از خطرات دنیای دیجیتال در امان نگه میدارن .
مثلا ما از برنامه های آنتی ویروس استفاده میکنیم که بدافزارها نتونن وارد سیستم ما بشن یا در صورتی که وارد شدن ، بتونیم باهاشون مقابله کنیم .
از فایروال ها استفاده میکنیم تا هرچه بیشتر سعی در بستن راه هکرها کنیم .
یا شاید هم از برنامه هایی استفاده میکنیم که امنیت اطلاعات ما رو چند برابر کنن . مثلا برنامه هایی که اطلاعات ما رو رمزنگاری میکنن تا در صورتی هم که این دیتاها بدست کسی افتاد ، نتونه ازشون استفاده کنه .
البته توجه داشته باشید که تمامی چیزهایی که بنده در اینجا گفتم ، امنیت نسبی رو برای ما فراهم میکنند . مثلا هیچ وقت نمیتونیم بگیم که با داشتن یه آنتی ویروس قدرتمند و به روز هیچ خطری ما رو تهدید نمیکنه یا مثلا اگه یه فایروال قوی داشته باشیم دیگه هیچ هکری نمیتونه به سیستم ما نفوذ کنه . این مورد واسه برنامه های رمزنگاری اطلاعات هم صدق میکنه . فقط فرقی که این برنامه ها با سایر برنامه های امنیتی دیگه دارن اینه که برنامه های رمزنگاری اطلاعات از پیشرفته ترین الگوریتم های رمزنگاری که توسط متخصصان علوم کامپیوتر و ریاضیدانان برجسته اختراع شده استفاده میکنن . پس نتیجه میگیریم که شکستن امنیتی که این نوع برنامه های به وجود میارن ، مشکل تر از بقیه ست .
ولی به قول هکرها ، امنیت هیچ وقت ۱۰۰ % نیست و یا برنامه نویس ها که میگن برنامه ای که تاحالا روش امنیتیش رو دور نزده باشن ، برنامه نانوشته ست . پس نتیجه میگیریم که واسه هر امنیتی ، یه ضد امنیت وجود داره .
اما بریم سراغ بحث اصلی این مطلب ……..

امروزه بحث درباره ی اپراتور سوم و ویژگی های آن از جمله 3جی (3g) در همه جا پیچیده است ، برای همین امروز به طور مختصر و مفید به معرفی 3جی (3g) و ویژگی هایش می پردازیم.
پس اگر دوست دارید طعم یک اینترنت پرسرعت را تجربه کنید ، تا اخر این مقاله با ما همراه شوید .
ام اس آی (MSI) از جمله شرکتهایی است که تمایل ندارند فقط نام خود را روی یک کارت گرافیک مرجع هک کرده و کار را تمام شده بدانند٬ بلکه این شرکت اغلب تمایل دارد کلاک اسپید (clockspeed) کارتها را بالا برده و از روشهای خاصی برای خنک کردن آنها بهره ببرد. این فلسفه طراحی به خوبی در کارت گرافیک جدید ام اس آی که N560GTX-Ti Hawk edition نام دارد رعایت شده است. کارت گرافیک N560GTX-Ti Hawk از جدیدترین فن خنک کننده دوتایی Twin Frozr III که از فنآوری انحصاری پروپلر بلید (Propeller Blade) ام اس آی برخوردار است بهره میبرد. به گفته ام اس آی٬ این فنآوری موجب میشود که گردش هوا به میزان ۲۰ درصد بیشتر از فنهای معمولی شده که در نهایت دمای GPU را تا ۱۷ درجه کم میکند.
از دیگر مشخصات این کارت گرافیک میتوان به برخورداری آن از PWM ۸+۱ فاز که موجب دو برابر شدن جریان برق ورودی به GPU میشود و همچنین چندین ویژگی دستچین شده از ویژگیهای کارتهای گرافیک «سری نظامی» ام اس آی اشاره کرد. ام اس آی ادعا میکند که چنانچه این کارت گرافیک همراه با ابزار اورکلاکینگ این شرکت که Afterburner نام دارد استفاده شود٬ نخستین کارت گرافیک GTX 560 Ti است که از بهینهسازی ولتاژ GPU٬ حافظه و PLL پشتیبانی میکند.
کارت گرافیک N560GTX-Ti ام اس آی دارای کلاک اسپید هسته ۹۵۰ مگاهرتزی و ۱ گیگابایت حافظه GDDR5 بوده که با کلاک ۴۲۰۰ مگاهرتز روی یک باس ۲۵۶ بیتی فعالیت میکند. تاکنون درباره قیمت و زمان عرضه آن خبری منتشر نشده است.
منبع: hothardware
پرسش: آیا قرار دادن کامپیوتر در حالت اسلیپ (sleep) باعث افزایش عمر باتری میشود؟ چه کارهای دیگری میتوانم برای حفظ انرژی و افزایش عمر کامپیوتر جدیدم انجام دهم؟
پاسخ: همه ما داستانهایی درباره اینکه چه چیزی برای باتری کامپیوتر مناسب است شنیدهایم. به همین دلیل است که مشتاق شدم با فرد پیترز (Fred Peters)٬ رئیس خدمات فنآوری اطلاعات هانتینگتون بیچ (Huntington Beach IT Services)٬ طرح دوستی بریزم.
پیترز علاوه بر تدریس دورههای کامپیوتر در ارنج کانتی واقع در ایالت کالیفرنیا٬ با سعه صدر پاسخگوی تماسهای تلفنی شهروندان است تا در حل مشکلات کامپیوترهای خرابشان به آنها کمک کند.
آنچه در ادامه میخوانید نکات فنی او است که با کمک آنها میتوانید کاری کنید که لپتاپتان به نرمی به فعالیت خود ادامه دهد.

اشاره:
با سلام و خسته نباشید خدمت کلیه کاربران گرامی . با یک آموزش زیبا از نرم افزار فتوشاپ با شما همراه هستیم . قصد داریم در این آموزش یک والپیپر (پس زمینه) از ویندوز محبوب ۷ طراحی کنیم .
در ابتدا به تماشای تصویری میپردازیم که قرار است نحوه طراحی آن را آموزش ببینید .
سال جدید میلادی کمی سپری شد و مایکروسافت نسخه نهایی Internet Explorer 9 را برای استفاده عموم معرفی میکند. طبق اظهارات سازنده محترم، در این نسخه از CSS3، HTML5 و به طور کلی وب ۲ تقریباً پشتیبانی کامل شده.
قطعاً همه متخصین نرم افزارهای کامپیوتری مطلع هستند که IE و حتی نسخه ۹ در بهترین شرایط هم از رقیبان اصلی خود عقب می ماند.
سرعت ، مشمولیت و محرمانگی فقط تعداد معدودی از ویژگیهای مرورگر جدید محبوب موزیلا ( Mozilla ) هستند.
شاید مایکروسافت به ۳۵/۲ میلیون دانلود دریافتی اینترنت اکسپلورر ۹جدید خود در ۲۴ ساعت ابتدایی مغرور شود ، اما فایر فاکس ۴ موزیلا به راستی این ارقام را پشت سر نهاده است.
در واقع فایرفاکس ۴ نه تنها ادعایی مبنی بر ۱ میلیون دانلود در ۳ ساعت ابتدایی و تقریباً ۷ میلیون در اولین روز خود داشت – به مراتب از اینترنت اکسپلورر ۹ پیشی گرفت – بلکه در روز چهارشنبه، روز پس از انتشار رسمی خود ، بر طبق تحقیقات شرکت استات کانتر ( StatCounter ) تقریباً ۲ درصد از بازار جهانی مرورگر اینترنت را مطالبه نمود.
سامسونگ تولید نخستین حافظه دیرم نرخ-داده-دوبل ۲ (LPDDR2) کم مصرف ۴Gb که از فناوری ۳۰ نانومتری استفاده میکند را اعلام نمود. طبق اعلام سامسونگ، این حافظه جدید LPDDR2 4Gb 30نانومتری جدید در مقایسه با دیرم LPDDR2 2Gb کلاس-۴۰نانومتری قبلی تا ۶۰% بهرهوری بیشتری دارد.
علاوه بر صرفهجویی ۲۵درصدی در مصرف برق، سرعت انتقال دادهها در این دیرم LPDDR2 4Gb 1066 مگابیت بر ثانیه میباشد.